Azure migratie in Californië

Intercept migreert Californische vineyard van Azure klassiek (ASM) naar de tweede generatie Azure (ARM).

 

Intercept heeft in opdracht van Microsoft een Azure migratie in de Verenigde Staten uitgevoerd. Intercept heeft hiervoor haar befaamde Azure Airlift migratie ingezet waarbij we middels een bewezen methodiek de bestaande omgeving in kaart brengen, een design maken en de migratie uitvoeren.
 
Binnen de migratie is de Azure ASM (Classic) omgeving direct overgezet naar ARM (Azure generatie 2) en is de bestaande Credit Card subscription omgezet naar CSP (het nieuwe Cloud partnermodel van Microsoft waarbij men betaald na gebruik).
 
Naast de migratie van bestaande legacy Cloud Services en VM’s naar ARM resources, is tevens de on-site VPN verbinding omgezet, zijn meerdere storage accounts in gebruik genomen en Network Security Groups ingezet. Doordat Intercept gebruik maakt van templates op basis van JSON en automation toepast middels PowerShell en DSC is de migratie uitstekend voor te bereiden en snel uit te voeren. De klant, een toonaangevende Californische wijnproducent, is hiermee voorzien van de nieuwste Azure Cloud oplossing.
 
Intercept is Microsoft Gold Cloud Platform Partner, CSP Tier-1, we zijn enrolled in het Microsoft P-Seller programma, het Azure Advisors board, en werken nauw samen met de Microsoft Azure Compute Teams om van Azure en Office 365 een nog groter succes te maken.
 
Intercept | Santé