Intercept Cloudify: Azure voor ISV’s

Beste ISV: het is tijd om je legacy applicaties naar de 21e eeuw te brengen met Azure Cloudify van Intercept.

 

Azure Cloudify is de makkelijkste manier om legacy applicaties en software klaar te maken voor de Cloud. Stel je voor dat je een lokaal gehoste desktoptoepassing zoals een ERP pakket wilt migreren naar de Cloud – je zult hiervoor de hele applicatie opnieuw moeten ontwikkelen. Met een cloud-ready applicatie zijn updates Cloud-ready zonder dat je de applicatie opnieuw moet schrijven of bouwen.
 
Is dat alles? Nee. Binnen drie dagen kunnen wij een Proof of Concept realiseren. Op basis van uitzonderlijke technologie kunnen wij je applicaties in een virtualised cloud applicatie veranderen, waar je alle toegevoegde voordelen van cloud computing krijgt, zoals wereldwijde beschikbaarheid, snelle schaalbaarheid, betalen per gebruik en nog veel meer.
  
Cloud ready apps, zonder iets te herschrijven
Als bedrijf kan je verhuizing naar de cloud worden belemmerd door legacy applicaties of uw ontwikkelingsplannen hebben grote veranderingen nodig om ze cloud klaar te maken. Met onze oplossing kun je elke bestaande desktop- of webapplicatie cloud-klaar maken zonder enige moeite.
 
Maak uw applicatie beschikbaar op elk apparaat
Het bijkomende voordeel dat je van je applicatie een cloud applicatie maakt is dat hij direct klaar is om te gebruiken op elk apparaat, of het nu een laptop of tablet is, overal ter wereld.
 
Een proof of concept binnen 3 dagen
Je uploadt je applicatie en onze Cloud Engineers beginnen te werken aan het cloudificeren van je applicatie en het creëren van een proof of concept van je applicatie die binnen 3 dagen volledig in Azure wordt opgeleverd.
 
Plus al deze extra voordelen
  • Betaling per gebruik, betaal alleen wanneer je app wordt gebruikt;
  • Inclusief een back-up of business Continuity oplossing naar keuze;
  • Volledig schaalbaar, regionaal of globaal;
  • We delen IT & business inzichten om je te helpen de prestaties van je applicaties te verbeteren.

Lees ook onze Infographic: Groei wereldwijd zonder beperkingen: Azure voor ISV's

Intercept is geboren in het Cloud tijdperk. We zijn ISO 27001:2013 gecertificeerd, NEN 7510 compliant, Microsoft Gold Cloud Platform partner, Microsoft Gold Cloud Productivity partner, Microsoft Gold Datacenter Partner én Microsoft Cloud Solution Provider (CSP), Tier-1.

Heeft u interesse in de inzet van Azure voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
    
Intercept | Empowering Azure