Intercept maakt apps wereldwijd beschikbaar

Intercept heeft middels haar Azure Cloudify programma een ISV in Azure geplaatst en daarmee haar software suite wereldwijd beschikbaar gemaakt.

 

rcept heeft binnen Azure een bedrijfskritische desktop applicatie wereldwijd beschikbaar gemaakt. De door meer dan duizend bedrijven en instellingen gebruikte applicatie wordt ontwikkelt en onderhouden door een Independent Software Vendor (ISV). Met deze krachtige software oplossing is het mogelijk om businessmodellen en informatiestromen te modeleren. Dit wordt onder andere veel gebruikt binnen de zorg middels het door de ISV ontwikkelde NEN framework en binnen de accountancy voor het definiëren van processen en businessmodellen. 
  
Met het inschakelen van Azure en Citrix technologie is deze ISV direct in staat om alle soorten applicaties, inclusief traditionele desktop applicaties, beschikbaar te maken op any device (clientless middels HTML5) en anywhere door het wereldwijde van Azure platform. Inmiddels zijn er klanten live gegaan in Noord- en West Europa en Midden Amerika. 
  
Intercept combineert haar jaren lange ervaring met het aanbieden van applicaties met haar uitgebreide kennis van het Azure platform. Hiermee kunnen wij klanten in Nederland net zo gemakkelijk aansluiten als klanten in bijvoorbeeld Mexico. 
  
Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn om uw applicatie wereldwijd beschikbaar te stellen met de kracht van Azure? Bekijk ons Cloudify programma of benader ons via 038-7779820.
  
Intercept | Empowering Azure