Azure cloudify voor ISVs

It’s time to Intercept

Azure cloudify voor ISVs

Transformeer je applicatie met cloudify voor ISVs

Azure Cloudify is DE manier om je applicatie te transformeren. Of je nu een legacy applicatie hebt, je applicaties gedeeltelijk of volledig cloudbased zijn of je organisatie niet anders kent dan cloudborn, je wil blijvend relevant zijn voor jouw doelgroep. Afhankelijk van je situatie heeft je applicatie of organisatie behoefte aan wat anders, Cloudify voor ISV biedt je daarom DE oplossing.

Cloudify is een roadmap. Een metaforische trein, waarbij je op ieder moment op welke plek dan ook met jou applicaties kan instappen en uitkomt waar jij als organisatie naar toe wil. Waar wil je met jou organisatie heen?

Cloudificeer je legacy applicatie – en krijg een Proof Of Value binnen 3 dagen

Stel je voor je klanten willen jouw applicatie via een browser benaderen (SaaS). Je zult hiervoor de applicatie opnieuw moeten schrijven. Het heeft mogelijk een grote impact op je organisatie om je applicaties cloud klaar te maken.

Cloudificeren is de makkelijkste manier om legacy applicaties en software klaar te maken voor de cloud. Met onze oplossing kun je elke bestaande desktop- en webapplicatie cloudbased maken en SaaS aanbieden zonder je applicatie opnieuw te ontwikkelen.

- Is dat alles? Nee. Het duurt slechts 3 dagen voor ons om een Proof of value te realiseren.

Van IaaS naar PaaS

Je hebt je applicatie nu cloudbased - Waarom zou je nu naar Paas willen?

Naast een kostenvoordeel voorkom je met PaaS dat je zelf constant het wiel moet uitvinden. Wie namelijk PaaS-services afneemt investeert aanzienlijk minder tijd in het bouwen en onderhouden van software.

Je hebt dan ruimte om development activiteiten te steken wat meerwaarde en concurrentievoordeel oplevert.

Applicatietransformatie

Automation & Development

Automation biedt je een snellere time-to-market, voorspelbare uitkomsten en het verlagen van je operationele kosten. Concentreer je op het activiteiten wat bedrijfswaarde toevoegt en automatiseer alle herhalende, tijdsintensieve en foutgevoelige werkzaamheden. Door Development krijg je tevens de mogelijkheid om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van Azure. Waarbij je wordt ondersteund in het ontwikkelen en (her)coderen van je (legacy) applicaties.

Samen meer verkopen!

Samen willen wij meer waarde voor jouw klanten toevoegen. Natuurlijk wel zonder te bemoeien met jouw business.

Naast je huidige applicaties, streven we naar het opbouwen van dienstverlening rondom je huidige applicatie, dit door bijvoorbeeld het toevoegen van additionele diensten, zoals managed Services, Office 365, multifactor authenticatie, single sign-on en active directory federation Services (ADFS).