Cloudify Onboarding

Jouw desktop- en of webapplicatie kosteloos op Microsoft Azure

13 december 2018- 09:00 - 13:00 - Zwartewaterallee 25, Zwolle

Cloudify Onboarding

Is jouw organisatie toe aan de volgende stap? Wij bieden je de snelste en veiligste manier om jouw applicatie als webapplicatie gehost op Microsoft Azure te krijgen. En dat ook nog eens kosteloos. In de public cloud kun je internationaal uitrollen, dynamisch op- en afschalen en naast dat je geen investeringen in hardware meer nodig hebt, zijn er nog vele andere voordelen.


Voor veel Independent Software Vendoren (ISVs) is de public cloud onvermijdelijk, maar het aanpassen van de applicatie aan cloud gebaseerde technologieën kost niet alleen veel tijd, maar ook nog eens veel van je resources. Dit terwijl je medewerkers en jijzelf het waarschijnlijk al druk genoeg hebben.


In samenwerking met Microsoft biedt Intercept je DE oplossing; de eerste stap in ons Cloudify programma. Of je nu een desktop of cliëntserverapplicatie hebt die on-premise draait. Of je je webapplicatie hebt draaien vanuit je eigen serverruimte, bij een serviceprovider of deze zelf host in een private datacenter. Wij cloudificeren kosteloos je applicatie naar Azure, zodat jij deze als webapplicatie kan aanbieden.

Wat verwachten we van jou?

  • Een gezamenlijke referentiecasus
  • Je aanwezigheid tijdens de Cloudify Onboard Sessie


Als de sessie is geweest, staat je applicatie op Azure. Je applicatie is dan klaar om door te groeien naar Azure WebApp, waarbij je gebruik kan maken van de voordelen van PaaS functionaliteiten in Azure. Ook heb je mogelijkheden om je applicatie te resellen via de Marketplace van Microsoft.

Wil je in aanmerking komen om jouw applicatie cloudbased te maken en als webapplicatie in Azure aan te bieden? Meld je aan via het formulier en wij migreren kosteloos je applicatie naar Azure. 

 

(Evangelist, Microsoft)Stip aan de horizon
Azure voor ISVs, PaaS, Azure WebApps, 

Wesley Haakman, Lead Azure architect, Intercept -  Automation voor ISVs
Voordelen van automation zijn bijvoorbeeld: een korte time-to-market, klanten snel onboarden, kosten besparen en minder menselijke fouten. 

Rinie Huijgen (CTO, Intercept)Demo van applicaties & handige tips
Enerzijds krijg je je applicatie werkend op Azure te zien en anderzijds tips krijg je tip om eenvoudig kosten te besparen op Azure. 

Datum:

Bekijk het formulier
09:00 - 13:00

Programma:

09:00 - 12:00 
Gastsprekers (incl. pauze)

12:00 + Lunch

Locatie:

Intercept
Zwartewaterallee 25
8032 DZ Zwolle

Vragen?

Neem gerust contact op:
+31 38 77 79 820
Hwobbema@intercept.nl