Workshop Azure Fundamentals voor ISVs

Leer in 1 dag als specialist in software oplossingen de basics van Microsoft Azure.

Workshop Azure Fundamentals voor ISVs

 In deze workshop krijg je de basisvaardigheden om succesvol gebruik te maken van Microsoft Azure. Geheel afhankelijk hoe ver jij met Azure bent, of aan de hand van jouw specifieke use case, helpt een Azure Expert je kennis te verrijken.


[Gratis Azure Fundamentals Workshop] 

Wat is Azure voor ISVs?
Public cloud helpt Independent Software Vendoren (ISVs) sneller te innoveren op manieren die voorheen onmogelijk werden geacht. Niet voor niets omarmen software organisaties massaal de cloud. Microsoft Azure is voor ISVs meer dan alleen een nieuwe plek om je software of applicaties te hosten, voor software bedrijven is Azure een platform met 1001 bouwstenen die helpt sneller te innoveren en concurrentievoordeel helpt te behouden.

Voor wie is deze sessie?
Deze sessie is geschikt voor als organisaties die werken met Azure of dit van plan bent te doen. Het is ideaal voor CTO’s, CEO’s, productmanagers, (Lead) developers, infrastructuur- en software-architecten en voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van Microsoft Azure voor ISVs.

Wel is de sessie bedoeld voor organisaties die oplossingen middels software aanbieden, dat wil zeggen independent software vendoren, system integrators en applicatieontwikkelaars. Ben jij dit niet? Maar ben je wel nieuwsgierig naar de basisprincipes van Azure? Bekijk dan Workshop Azure Fundamentals voor IT professional.

Maar waarom naar deze Azure Workshop?
Na deze sessie bezit je de essentiële kennis van Azure die benodigd is voor jouw organisatie en applicaties. We gaan je uitdagingen tackelen, geven je inzichten in Azure, je ontvangt best practices, veel voorkomende fouten en tips en tricks. Al met al zorgen we dat jij de juiste dingen in Azure gaat doen.

Agenda Azure Fundamentals voor ISVs workshop
De workshop is opgedeeld in onderstaande 4 blokken:

  • Blok 1: Strategy , Plan en Ready – Cloud Rationalization, Azure Resources, Marketplace en Subscriptions
  • Blok 2: Migrate - Lift & Shift, Azure Migrate en IaaS
  • Blok 3 Innovate with PaaS – PaaS, App Services en Azure Storage
  • Blok 4 Governance  Policies en Cost Management

Wij geven de workshops zowel digitaal als op locatie. Hiernaast kun je de mogelijkheden en verschillende data's zien. De online workshop wordt gegeven via Microsoft Teams, meer informatie over de dagindeling sturen wij toe na het aanmelden. Heb je nog vragen over de workshop? Neem gerust contact met ons op. 

Sprekers

Wesley Haakman

Lead Azure architect bij Intercept, Microsoft Certified Trainer & Microsoft Azure MVP. 
https://www.wesleyhaakman.org/

 

Remco Vrielink 
Azure Consultant, Intercept, Microsoft Certified Trainer
Rinie Huijgen
CTO, Intercept

Datum:

Bekijk het formulier

Programma:

10:00 - 15:00 (Remote)

Zwolle office

Grote Voort 223
8041 BK Zwolle


Amsterdam office

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Microsoft Teams - Apps op Google Play

Vragen?

Neem gerust contact op:
+31 38 77 79 820
Insights@intercept.nl