Workshop Azure Fundamentals voor ISVs

Leer in 1 dag als specialist in software oplossingen de basics van Microsoft Azure.

Workshop Azure Fundamentals voor ISVs

 In deze workshop krijg je de basisvaardigheden om succesvol gebruik te maken van Microsoft Azure. Geheel afhankelijk hoe ver jij met Azure bent, of aan de hand van jouw specifieke use case, helpt een Azure Expert je kennis te verrijken.


[Gratis Azure Fundamentals Workshop] 

Wat is Azure voor ISVs?
Public cloud helpt Independent Software Vendoren (ISVs) sneller te innoveren op manieren die voorheen onmogelijk werden geacht. Niet voor niets omarmen software organisaties massaal de cloud. Microsoft Azure is voor ISVs meer dan alleen een nieuwe plek om je software of applicaties te hosten, voor software bedrijven is Azure een platform met 1001 bouwstenen die helpt sneller te innoveren en concurrentievoordeel helpt te behouden.

Voor wie is deze sessie?
Deze sessie is geschikt voor als organisaties die werken met Azure of dit van plan bent te doen. Het is ideaal voor CTO’s, CEO’s, productmanagers, (Lead) developers, infrastructuur- en software-architecten en voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van Microsoft Azure voor ISVs.

Wel is de sessie bedoeld voor organisaties die oplossingen middels software aanbieden, dat wil zeggen independent software vendoren, system integrators en applicatieontwikkelaars. Ben jij dit niet? Maar ben je wel nieuwsgierig naar de basisprincipes van Azure? Bekijk dan Workshop Azure Fundamentals voor IT professional.

Maar waarom naar deze Azure Workshop?
Na deze sessie bezit je de essentiële kennis van Azure die benodigd is voor jouw organisatie en applicaties. We gaan je uitdagingen tackelen, geven je inzichten in Azure, je ontvangt best practices, veel voorkomende fouten en tips en tricks. Al met al zorgen we dat jij de juiste dingen in Azure gaat doen.

Agenda Azure Fundamentals voor ISVs workshop

  • Basis principes van Azure
  • Subscription Management
  • Welke strategische keuzes moeten ISVs in architectuur maken? En hoe ga je om met legacy in applicaties?
  • Het concept van Application Modernization op basis van de 4R'en: Rehost, Refactor, Rearchitect en Rebuild met behulp van Containers, PaaS, SaaS, Microservices, Serverless (Functions, Cosmos DB en Logic Apps) en Cloud-native
  • De technologieën die het meest geschikt zijn voor ISVs en die wij het vaakst tegenkomen
  • We kijken naar governance (Infrastructure as Code, Blueprints, Resource Graph), Platform as a Service, Containers, Serverless and monitoring. Demo’s inbegrepen!
  • Demo's: o.a. over serverless, Blueprints, functions en templates

 

Wij geven de workshops zowel digitaal als op locatie. Hiernaast kun je de mogelijkheden en verschillende data's zien. De online workshop wordt gegeven via Microsoft Teams, meer informatie over de dagindeling sturen wij toe na het aanmelden. Heb je nog vragen over de workshop? Neem gerust contact met ons op.


Meld je nu aan, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!


*I.v.m. het corona virus geven wij de workshops tijdelijk digitaal*

Sprekers

Wesley Haakman (Lead Azure architect, Intercept, Microsoft Certified Trainer)
Gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en optimaliseren van Microsoft Azure PaaS, IaaS en serverless-architectuur.

 

Remco Vrielink (Azure Consultant, Intercept, Microsoft Certified Trainer)

Datum:

Bekijk het formulier

Programma:

09:00 - 15:00 (Zwolle)
10:00 - 16:00 (Amsterdam)
Workshop (incl. pauze & lunch)

10:00 - 15:00 (Remote)

Zwolle office

Grote Voort 223
8041 BK Zwolle


Amsterdam office

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Microsoft Teams - Apps op Google Play

Vragen?

Neem gerust contact op:
+31 38 77 79 820
Insights@intercept.nl