Nieuws Intercept

ecManager en Intercept sluiten Azure support overeenkomst

ecManager, leverancier van het mid-market digital commerceplatform ecManager, heeft een overeenkomst gesloten met Microsoft Expert MSP en Azure CSP partner Intercept.

Gepubliceerd: 19 oktober 2018

ecManager, leverancier van het mid-market digital commerceplatform ecManager, heeft een overeenkomst gesloten met Microsoft Expert MSP Azure partner Intercept. Met de samenwerking borgt ecManager support op het ecManager Cloud Platform dat draait op native Azure diensten. Intercept verzorgt support op de ecManager tenant, waarop het commerce platform van de klant draait.

Bjørn Hascher, sales- en partner manager van ecManager over de samenwerking: “Als leidende software-ontwikkelaar van mid-market digital commerce platformen, willen we graag focussen op software-ontwikkeling en partnerondersteuning zodat onze klanten voorop blijven lopen dankzij hun ecManager technologie. Met de komst van ecManager als dienst (SaaS) hebben we support als taak erbij gekregen. We zijn blij dat we een samenwerking zijn aangegaan met Intercept, één van de best gecertificeerde (Expert MSP) Microsoft Azure partners ter wereld. Hiermee garanderen wij onze grote retailers, a-merken en wholesale klanten een perfect serviceniveau op het gebied van Azure infrastructuur, compliancy, security en services.

Job Verhagen, algemeen directeur bij Intercept: “Intercept is onder andere gespecialiseerd in het ondersteunen van Independent Software Vendors (ISVs) in combinatie met het grootste cloud platform ter wereld: Microsoft Azure. We zijn dan ook trots om het internationale ecManager digital commerce platform, waar omnichannel webshops van grote namen draaien, te mogen supporten.”