Even voorstellen: Jamie Visser

Jamie Visser aan de slag als Azure Consultant bij Intercept: ‘’De ontwikkelingen rondom Azure gaan zo snel dat naar mijn idee alleen een Azure only partij dit kan bijbenen. Ik ben dan ook erg blij dat ik per 1 mei als Azure Consultant bij Intercept ga starten!’’

 

Bij deze wil ik mij graag even voorstellen: ik ben Jamie Visser, 28 jaar oud en woon sinds 2011 in Zwolle. Een relatief kleine stad, maar met alle gemakken die je nodig hebt! In mijn vrije tijd maak ik graag een rondje op mijn mountainbike, mits het mooi weer is. Daarnaast kijk ik graag films of series, ga ik een weekendje weg met mijn vriendin of spreek ik gezellig met vrienden af voor een drankje in de stad.

Na het afronden van mijn MBO-ICT opleiding ben ik aan de slag gegaan als Systeem- en netwerkbeheerder bij een productiebedrijf, hier heb ik veel verantwoordelijkheid en vertrouwen gekregen om de IT-infrastructuur te verbeteren. Op den duur merkte ik dat ook de bedrijfsprocessen en de manier waarop IT ondersteunend is aan deze bedrijfsprocessen mijn interesse wekte. Om dit meer vorm te geven heb ik ervoor gekozen om op het Windesheim de opleiding Business IT & Management (ook bekend als bedrijfskundige informatica) te volgen. Tijdens deze opleiding heb ik over diverse onderwerpen veel kunnen leren. Mooi om deze destijds ook direct in de praktijk toe te kunnen passen bij mijn toenmalige werkgever.

Vanuit mijn afstudeeropdracht ben ik aan de slag gegaan bij een werkgever die met een efficiënte inzet van Azure (Stack) klanten bedient. Na het zien van de mogelijkheden van het Azure platform wist ik het zeker, hier wil ik mijn focus op hebben! Met name de vele mogelijke 'bouwblokken' die kunnen ingezet worden om een complexe klantvraag in te vullen spreken mij enorm aan. Het gaat er bij Azure echt om dat de vraag goed begrepen wordt en hier de passende infrastructuur bij vormgegeven en gerealiseerd wordt.

Aangezien het Azure platform continue in ontwikkeling is denk ik graag mee over hoe de nieuwste ontwikkelingen een relevante invulling kunnen zijn voor bestaande klanten. De ontwikkelingen gaan namelijk zo snel dat naar mijn idee alleen een volledig op Azure gerichte partij deze kan bijbenen, ik ben dan ook erg blij dat ik bij Intercept per 1 mei als Azure Consultant ga starten! 

Neem gerust contact met mij op om nader kennis te maken en de mogelijkheden van Azure optimalisatie(s) te bespreken, waarbij de focus bijvoorbeeld kan liggen op kostenoptimalisaties, voldoen aan compliancy requirements en het verkrijgen van inzicht en grip op Azure omgeving(en).

Jamie Visser
Azure Consultant| Intercept
E-mail: jvisser@intercept.nl

Gerelateerde berichten