Even voorstellen: Maurice de Haan

Maurice de Haan aan de slag als Continuous Improvement Consultant. ´´Vanaf 13 januari aanstaande begin ik bij Intercept, naast mijn afstudeerproject, als Continuous Improvement Consultant. Ik ben erg blij dat Intercept mij de kans heeft gegeven verder te ontwikkelen op het gebied van het Azure platform en alles wat daarbij komt kijken.´´

 

Hierbij wil ik mij graag even voorstellen: ik ben Maurice de Haan, 28 jaar jong en woon sinds 2012 in Havelte. Hier woon ik samen met mijn vriendin, zoontje van twee en een herdershond. Door mijn eerste werkgever Defensie ben ik vanuit Zwijndrecht (Zuid-Holland) in het bosrijke Havelte terechtgekomen. In mijn vrije tijd maak ik hier dan ook gebruik van in de vorm van hardlopen, racefietsen en mountainbiken. Daarnaast haal ik veel voldoening uit mijn passie voor het sleutelen aan en het berijden van snelle motorfietsen.


Defensie heb ik verlaten middels een re-integratietraject inclusief het behalen van een MBO-4 Installatietechniek deeltijd diploma. Daarna ben ik een vijf jaar gedetacheerd geweest (projectbasis) in diverse functies binnen verschillende branches, zoals onder andere Bouw en Infra, de Installatietechniek en de IT. Ik ontdekte al werkende dat mijn passie ligt in het vertalen van businessvraagstukken naar IT-oplossingen en daarom heb ik destijds besloten mij aan te melden voor de opleiding Business IT & Management van Hogeschool Windesheim. Inmiddels ben ik alweer vier jaar verder met deze opleiding en start ik eind januari met afstuderen bij Intercept. De aangereikte methoden/technieken, opgedane professionele vaardigheden en werkervaring verwacht ik in de praktijk te kunnen toepassen bij Intercept en bij haar klanten. Tijdens mijn afstudeer traject hou ik mij bezig met kwaliteitsmanagement systemen en doe ik onderzoek naar de optimalisatie en integratie hiervan.


Vanaf 13 januari aanstaande begin ik bij Intercept, naast mijn afstudeerproject, als Continuous Improvement Consultant. Ik ben erg blij dat Intercept mij de kans heeft gegeven verder te ontwikkelen op het gebied van het Azure platform en alles wat daarbij komt kijken. 


Maurice de Haan
Continuous Improvement Consultant | Intercept
E-mail: mdehaan@intercept.nl