Blog

Het Microsoft Trust Center & Service Trust Portaal

Gepubliceerd: 10 november 2023

De uitdaging

Het vinden van de juiste informatie met betrekking tot de beveiliging, privacy en nalevingsverklaringen en rapporten van Microsoft Azure kan behoorlijk uitdagend zijn. Maar wist je dat Microsoft het Microsoft Trust Center gebruikt en voor klanten van cloudservices het Microsoft Service Trust Portal bestaat?

Met behulp van deze portals kun je eenvoudig de benodigde informatie vinden. Op zoek naar het laatste ISO 27001-auditrapport of informatie over de GDPR? Je kunt het daar vinden.

Microsoft Trust Portal

Het Microsoft Trust Portal is de openbare bibliotheek met uitgebreide informatie over hoe Microsoft omgaat met privacy gevoelige onderwerpen zoals de EU Data Boundary of de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Microsoft Service Trust Portal

Als klant van Microsoft-cloudservices heb je de mogelijkheid om het Microsoft Service Trust Portal te gebruiken. Met het Microsoft Service Trust Portal kun je zoeken naar jouw onderwerp of cloudservice waar je informatie voor nodig hebt en je eigen bibliotheek maken. Je kunt een persoonlijke bibliotheek instellen binnen het Service Trust Portal, zodat je de belangrijkste informatie voor jouw organisatie overzichtelijk in beeld hebt.

Log in op het Microsoft Services Trust Portal met je Microsoft-cloudservicesaccount en sla de pagina’s op voor later gebruik. Ook kun je specifieke audit reports downloaden mocht dat vereist zijn.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom in contact

Zit je nog met vragen of wil je samen met ons de mogelijkheden voor jouw organisatie in kaart brengen?

Plan dan direct een afspraak in met een van onze medewerkers!

Of neem contact met ons op via onze socials, de mail of de telefoon.