Nieuws

Intercept benoemd tot Microsoft Azure Specialist voor ISVs

We zijn enthousiast te vertellen dat wij op 21 augustus zijn benoemd tot Microsoft Azure Specialist voor ISVs (Independant Software Vendors, ook wel bekend als software gedreven organisaties) in de regio Europa.

Gepubliceerd: 17 september 2020

We zijn enthousiast te kunnen vertellen dat wij op 21 augustus zijn benoemd tot Microsoft Azure Specialist voor ISVs (Independant Software Vendors, ook wel bekend als software gedreven organisaties) in de regio Europa.

Deze status is toegekend aan een selecte groep Microsoftpartners die voldoen aan strenge vereisten op het gebied van technische expertise en aantoonbare ervaring met het migreren naar Azure en beheren van ISV’s op Azure. Wereldwijd zijn er 35 partners benoemd tot Microsoft Azure Specialist ISV.

Microsoft Azure Specialist voor ISVs

De status Microsoft Azure Specialist voor ISVs is toegekend aan partners die het afgelopen jaar applicatieontwikkeling en cloudmigraties hebben ondersteund bij ISVs.

Intercept leeft ervoor om innovatie te drijven middels het toepassen van Cloud technologie. 8 jaar geleden heeft Intercept zich gespecialiseerd in de doelgroep ISVs en is daarmee een bedreven servicepartner in cloudplatformtechnologie, applicatieontwikkeling en applicatie-integraties.


Grote, internationale stappen voor Intercept

Het team van Intercept heeft er afgelopen jaar hard aan gewerkt om Intercept internationaal op de kaart te zetten. Deni Harrewijn, Global Lead ISV bij Intercept, vertelt: “Begin 2020 besloten we dat de tijd rijp was om onze propositie internationaal en op grote schaal uit te rollen.

Intercept organiseert al jaren workshops en evenementen om Azure te introduceren bij ISV’s.  Echter, in coronatijd konden en wilden we geen evenementen organiseren, zeker niet in het buitenland. Dit leek onze internationale doelstellingen te belemmeren. Totdat we besloten om de kracht van Cloud technologie in te zetten en de strategie om te buigen naar online workshops en evenementen te organiseren. Niet alleen voor Nederlandse ondernemingen, maar ook voor ISV’s in heel Europa. Een succes, want hierdoor hebben we onze naamsbekendheid in Europa aanzienlijk vergroot en al een aantal mooie internationale projecten mogen aannemen.”

Door de toekenning van de status Microsoft Azure Specialist ISV, specifiek in Europa, komt Intercept met haar internationale ambities in een stroomversnelling. Niet alleen door de grotere naamsbekendheid die deze status met zich meebrengt. Maar ook doordat Microsoft Intercept vanaf heden voordraagt aan geselecteerde ISV’s in deze gebieden om te ondersteunen bij de cloudmigratie en het gebruik van de Azure Marketplace.

 

Microsoft-prijzen in 2020

Dit jaar won Intercept ook de Microsoft Country Partner of the Year 2020 Award, de meest prestigieuze Microsoft-prijs van Nederland. Hierin werd Intercept onder meer erkend voor het leveren van toonaangevende oplossingen voor ISV’s.

Deni Harrewijn besluit: “Het winnen van de Microsoft Country Partner of the Year Award én de toekenning van de status Microsoft Azure Specialist ISV dragen enorm bij aan onze internationale doelstellingen. Het is tevens een bevestiging van de weg die we zijn ingeslagen en een grote motivatie voor het team om nog meer ISV’s te helpen met hun reis naar en door de Cloud.”