Intercept haalt 5 keer Goud!

Intercept heeft vijf belangrijkste Microsoft Gold competenties binnengehaald. Naast Gold Cloud Platform, Cloud Productivity en Datacenter heeft Intercept nu ook de Applications Development en DevOps Gold competenties behaald.

 

Intercept loopt al jaren enthousiast voorop op het gebied van Microsoft Cloud oplossingen. Hierdoor waren we in het verleden reeds beloond met de Gold Cloud Platform, Cloud Productivity en Datacenter competenties door onze bewezen kennis op het gebied van de Azure Public Cloud. Drie keer goud.

Hier zijn vanaf heden nog 2 aan toegevoegd; de Application Development en DevOps Gold competenties. Dit maakt 5 keer goud! Met het behalen van deze competenties heeft Intercept de belangrijkste Cloud competenties van Microsoft in handen.

Met het toekennen van deze Gold competenties spreekt Microsoft haar vertrouwen uit in Intercept. Rinie Huijgen, CTO van Intercept, is erg blij met deze erkenning: "Met het behalen van de vijf belangrijkste Cloud competenties bevestigt Intercept haar leidende rol op het gebied van de Microsoft Public Cloud“. CEO Job Verhagen voegt hier aan toe “Als Azure Expert MSP en Azure Management Elite partner stelt onze Gold status ons in staat om onze klanten optimaal te begeleiden in hun Cloud journey. Dit bevestigt ook onze Azure only strategie en is een enorm compliment voor het hele team.”
 
Intercept heeft de ambitie om haar leidende rol als Cloud Solution Provider (CSP Tier 1) verder uit te breiden. Hierbij maken we enthousiast gebruik van onze bewezen Azure en Office 365 kennis om organisaties en ISV’s te onboarden in Azure.

Mocht u meer informatie willen of interesse hebben in Microsoft Azure en Office365 en wilt u samenwerken met enthousiaste specialisten met bewezen kennis, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Intercept | Empowering Azure

Gerelateerde berichten