Intercept behaalt de nieuwe Microsoft Azure Expert Managed Service Provider status

Intercept is een van de weinige bedrijven die toetreedt tot het nieuwe Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP) programma. Het programma kent de status alleen toe aan de meest ervaren organisaties op het gebied van Microsoft Azure.

 

Intercept is een van de weinige bedrijven die toetreedt tot het nieuwe Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP) programma. Het programma kent de status alleen toe aan de meest ervaren organisaties op het gebied van Microsoft Azure. Bedrijven die worden erkend als Azure Expert MSP kunnen op grote schaal en in complexe situaties bedrijfsoplossingen op Azure leveren.

 

Ervaring en de laatste technieken
Om de nieuwe partnerstatus te mogen bemachtigen moeten bedrijven sterke focus op Azure hebben. Intercept heeft de keuze gemaakt om alleen oplossingen te realiseren als Azure hier een onderdeel van uitmaakt. Door het dagelijks ontwerpen, implementeren en beheren van deze oplossingen, heeft Intercept waardevolle kennis en ervaring op het Azure cloud platform opgedaan. Als gevolg van het voortdurend verbeteren van deze designs en de managed services is Intercept uitgegroeid tot een koploper als het gaat om het integreren van nieuwe Azure functionaliteiten in klantoplossingen.

De expertise van Intercept is ook bij Microsoft niet onopgemerkt gebleven. Intercept is benaderd om deel te nemen aan het toelatingsprogramma voor de Azure Expert MSP certificering. Uit de audit blijkt dat Intercept hoogwaardige oplossingen biedt die financieel solide zijn en geschikt zijn voor het beoogde doel. Intercept heeft bewezen dat het werkt volgens de laatste technieken, veel klantervaring heeft en ook in complexe situaties het juiste support biedt.

“Wij waren natuurlijk erg enthousiast toen Microsoft ons benaderde om deel uit te maken van de pilot van Microsoft Azure Expert MSP. Dat wij door deze zware audit zijn gekomen, is de ultieme bevestiging voor de vele uren die wij in Azure hebben gestoken en de kennis en ervaring die wij hierdoor hebben opgedaan,” aldus Intercept CEO Job Verhagen.

 

Excellente dienstverlening
De Azure Expert MSP erkenning gaat verder dan de huidige status om partners op Azure te onderscheiden. Nu klanten in steeds sneller tempo naar de public cloud gaan, hebben zij partners nodig met diepgaande cloudervaring om hen in dit proces te begeleiden. Opname in het Microsoft Azure Expert MSP-programma wordt alleen toegekend aan partners die voldoen aan een reeks strenge eisen, waaronder een bewijs van uitmuntende klantlevering en technische expertise, en de succesvolle afronding van een onafhankelijke audit van de managed diensten, mensen, processen en technologie. Alleen de meest hoogwaardige Cloud Service Providers krijgen de Azure Expert MSP badge, welke is bedoeld om klanten vertrouwen te geven bij het selecteren van een partner voor het behalen van hun doelen in digitale transformatie.

Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft Corp: ”Dankzij partners zoals Intercept kunnen we wereldwijd excellente dienstverlening op Azure garanderen. Wij zijn trots dat Intercept deel uitmaakt van ons Azure Expert MSP programma. Deze nieuwe erkenning biedt opdrachtgevers zekerheid dat een organisatie excellente services op Azure levert.”

 

Investeringen door Microsoft
De toekenning van de Azure Expert MSP is niet alleen een erkenning van de kennis en kunde van Intercept, het bedrijf kan ook rekenen op extra ondersteuning vanuit Microsoft. Ondersteuning die de klanten van Intercept ten goede komt.

Gerelateerde berichten